Vacature

Ontwerper / Werkvoorbereider Civiele Techniek

Dienstverband

Fulltime

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière als ontwerper?

Ruim Omgevingsontwikkeling is op zoek naar een ambitieuze ontwerper (32-40 uur) met een passie voor het oplossen van problemen en oog voor detail! Binnen deze afwisselende functie krijg je de kans om van A tot Z betrokken te zijn bij onze projecten voor diverse opdrachtgevers en is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen

Vanuit ons hoofdkantoor in Almere werken we dagelijks met een gezellig team voor onze opdrachtgevers en civiele partners aan zeer uiteenlopende projecten. Als ontwerper bij Ruim Omgevingsontwikkeling ga je aan de slag met het ontwerpen van civieltechnische werken en constructies. Je bent betrokken vanaf de start van een project en stelt op basis van de wensen en eisen van de klant de uitgangspunten voor het ontwerp op. Samen met de projectleider maak je een inschatting van de kosten en de doorlooptijden voor het ontwerp.

Daarna ga je aan de slag met het uitvoeren van berekeningen en het opstellen van het ontwerp. Afhankelijk van het project worden door jouw de fases doorlopen van voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp met daarbij de benodigde constructie- en detailtekeningen. Tot slot vorm jij een belangrijke schakel tussen de calculatie of bestekschrijvers en de ontwerpafdeling. Je vertaalt je ontwerpen naar bestek posten, hoeveelheden en een inschrijfstaat.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die enthousiast, gemotiveerd en accuraat is. Je hebt vakkennis en krijgt er energie van om samen met je collega’s vernieuwend te zijn en innovatieve oplossingen aan te dragen. Je bent ambitieus en hebt de wens om je te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied!

 

Waar beschik je over?

  • Minimaal afgeronde opleiding MBO of HBO Civiele Techniek;
  • Ervaring met Autocad/ Civil 3D;
  • Minimaal 3 jaar ontwerpervaring.

Voldoe je niet helemaal aan alle punten uit deze vacature maar denk je wel dat dit dé functie voor jou is? Dan komen we ook graag met jou in contact zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris tussen de € 3.750 en € 5.750 (per maand) dat meegroeit met je ontwikkeling;
  • 25 Vakantie- en 10 ADV-dagen;
  • Mogelijkheid tot hybride werken;
  • Auto van de zaak met laad- of tankpas;
  • Laptop, telefoon etc.
  • Een gezellig team dat elkaar graag helpt en naar een hoger niveau tilt;
  • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen Ruim en onze partners

Vragen?

Neem contact op

Neem contact op met Robert Beumer:
Rbeumer@ruim.nl
06 – 477 241 96

3

Solliciteren op deze functie

Sollicitatieformulier







    (Max 2Mb: doc/docm/docx/txt/pdf/jpg/png/xls/xlsx)